6 reizen gevonden.
ItaliŽ [X] -


Kunstreis Napels
'Napels zien en dan sterven', die uitdrukking is er niet voor niets! Tijdens deze kunstreis leren we het ťchte Napels kennen. Napels is een heel andere stad dan Florence, VenetiŽ of Rome. Hier lopen we niet tussen de toeristen, maar tussen de Napolitanen, die altijd luidruchtig aanwezig zijn!
Vanaf € 995
Kunstreis Rome
Rome kun je bestempelen als echte kunststad. Kunst uit de oudheid, het vroege christendom, de middeleeuwen, de renaissance en de barok, het is er allemaal. Onder leiding van kunsthistoricus Ellen van der Vecht ontdekken we al wandelend Rome en zien we naast de beroemde plekken ook de minder bekende plekken.
Vanaf € 1095

op reis met Asgard Reizen betekent:

  • Kleine groepen (10-20 pax)
  • Goede hotels in het centrum van de stad
  • Deskundige en betrokken reisleiders
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Een persoonlijke benadering
  • Veel aandacht voor cultuur en geschiedenis
Wandelend Toscane ontdekken
Wandelen in het gebied van Val di Chiana is genieten van natuur en cultuur, waarbij de wandelingen zijn afgestemd op actieve ontspanning, niet op sportieve prestatie.
Vanaf € 1395
ApuliŽ
Voor velen is de hak van ItaliŽ nog Ďterra incognitaí. Ten onrechte, want ApuliŽ bezit een grote rijkdom aan natuur en cultuur, waaronder prachtige Romaanse kathedralen, de typische 'trulli' en het barokke Lecce.
Vanaf € 1395
Kunstreis Florence
In zes dagen leert u de stad door en door kennen en bezoekt u samen met kunsthistorica Ellen van der Vecht de mooiste musea en de prachtigste kunst vanuit uw hotel midden in het hartje van Florence.
Milaan
Milaan is een interessante metropool, rijk aan bijzondere musea, kerken en openbare gebouwen. Er worden nu wijken gebouwd in de bestaande stad en ook oude gebouwen krijgen weer een nieuwe functie. Dit levert spectaculaire architectuur op.
Vanaf € 995

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: