Geen reizen gevonden.
Denemarken [X] -


Apulië
Voor velen is de hak van Italië nog ‘terra incognita’. Ten onrechte, want Apulië bezit een grote rijkdom aan natuur en cultuur, waaronder prachtige Romaanse kathedralen, de typische 'trulli' en het barokke Lecce.
Vanaf € 1395
Baltische Landen
Na de onafhankelijkheid in 1991 hebben alle drie de Baltische Landen zich snel ontwikkeld en zijn alle steden in alle glorie prachtig gerestaureerd. Onder leiding van de Letse Julia Ergaeva ontdekken we de drie hoofdsteden.
Vanaf € 1295

op reis met Asgard Reizen betekent:

  • Kleine groepen (10-20 pax)
  • Goede hotels in het centrum van de stad
  • Deskundige en betrokken reisleiders
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Een persoonlijke benadering
  • Veel aandacht voor cultuur en geschiedenis
Bilbao en Bodega
Deze architectuurreis combineert een bezoek aan de stad Bilbao met enkele vooraanstaande wijnhuizen in de Rioja en Rioja Alavesa streek.
Vanaf € 1195
Boekarest en het Enescu festival
Ter nagedachtenis van de Roemeense componist George Enescu wordt er in Boekarest eens in de 2 jaar een internationaal muziekfestival georganiseerd, waarbij de beste musici ter wereld te horen zijn.
Bremen, Worpswede en Fischerhude
In het midden van een voormalig turfstekersgebied vinden we de kunstenaarsdorpjes Worpswede en Fischerhude. Een inspiratiebron voor kunstenaars. Hiernaast bezoeken we Bremen en de Kunsthalle.
Vanaf € 495
Glasgow
Glasgow is de stad van het prachtige werk van Charles Rennie Mackintosh. We bekijken architectuur en bijzondere interieurs en bezoeken diverse musea.
Groninger jonkers
De Groninger Jonkers waren vaak titelloze adel ontstaan uit rijke boeren met prachtige borgen en landgoederen. Godsdienstwetenschapper Saskia van Lier en historicus Nick Kieft nemen u mee langs deze borgen.
Vanaf € 265
Ieper - Lezersreis Geschiedenis Magazine
De omgeving van de West-Vlaamse stad Ieper toont nog steeds de sporen en littekens van de gruwelijke strijd van bijna een eeuw geleden. Maar we zien dat het verstrijken van de tijd de sporen heeft verzacht. Boeren bewerken de vruchtbare bodem. Bossen en velden bedekken het zacht glooiende land. Steden en dorpen zijn weer herrezen.
Vanaf € 269
IJsland
Op deze rondreis vloeien saga´s, geschiedenis, en adembenemende landschappen in elkaar over. De begeleiding is in handen van IJslandkenner bij uitstek Simon Hallink.
Kunst in de Ruhr
Het Ruhrgebied is tegenwoordig een van de meest interessante culturele hotspots van het Europese continent. Een unieke urbane ontmoetingsplek voor liefhebbers van kunst en cultuur.
Vanaf € 495
Kunstreis Parijs voor kunstenaars in opleiding
Een lang weekend naar Parijs is altijd een feestje! Parijs was de Europese kunsthoofdstad vanaf de late 19e eeuw tot aan de 2e Wereldoorlog en dat gaan we meemaken. We hebben drie dagen de tijd om ons daar volledig in onder te dompelen.
Kunstreis Rome
Rome kun je bestempelen als echte kunststad. Kunst uit de oudheid, het vroege christendom, de middeleeuwen, de renaissance en de barok, het is er allemaal. Onder leiding van kunsthistoricus Ellen van der Vecht ontdekken we al wandelend Rome en zien we naast de beroemde plekken ook de minder bekende plekken.
Vanaf € 1095
Lübeck
Lübeck, in de 14e eeuw 'koningin van de Hanze', krijgt in december door de traditionele kerstmarkt een betoverende sfeer. De oude stad wordt dan prachtig verlicht en in de goed bewaard gebleven kerken klinken kerstliederen.
Vanaf € 395
Malaga en de sherry-driehoek
Malaga is tegenwoordig de museumstad in het zuiden van Spanje met een prachtig historisch centrum, een Romeinstheater en natuurlijk ook de Moorse invloeden die o.a. terug te vinden zijn in het op de heuvel gelegen kasteel. In Jerez de la Frontera genieten we van sherry en flamenco.
Vanaf € 1195
Milaan
Milaan is een interessante metropool, rijk aan bijzondere musea, kerken en openbare gebouwen. Er worden nu wijken gebouwd in de bestaande stad en ook oude gebouwen krijgen weer een nieuwe functie. Dit levert spectaculaire architectuur op.
Vanaf € 995
Montenegro
Tijdens deze culturele rondreis langs de kuststreek van Montenegro bezoeken we de mooiste steden en met een overvloed aan natuurschoon bevinden we ons in een prachtig decor met regelmatig schitterende uitzichten op de Adriatische zee.
Vanaf € 1295
Noord-Portugal
De 'geboortestreek' van Portugal is landelijk, groen, kalm en idyllisch. Hier zijn eindeloze wijngaarden, historische steden en imposante natuurgebieden. Tijdens onze reis bestrijken we twee regio's Minho en Douro.
Vanaf € 945
Northumbria
Northumbria, verloren rijk van schoonheid en kunst.... We zien Romeinse, Keltische en Agelsaksische invloeden waaronder de sporen van de grootsheid van het Rijk van Hadrianus.
Ost-Friesland
Ostfriesland, het land van dijken en schitterende dorpjes met fraaie bakstenen kerkjes.... Het land van havenplaatsjes en viskramen, veen en ontginning, moderne kunst en rijke geschiedenis.... ga mee op ontdekkingstocht !
Vanaf € 525
Portugal
Per trein reizen we van het sfeervolle Porto, via de universiteitsstad Coïmbra naar het kleurrijke Lissabon. Genieten van Portugal in de ruimste zin !
Vanaf € 1295
Rügen
Het schiereiland Rügen was in de vorige eeuw een geliefde plaats om te kuren en trok vele kunstenaars. Een mooie combinatie met de Hanzesteden Stralsund, Güstrow en Wismar, waar veel moois op architectuur en cultureel gebied te zien is.
Vanaf € 769
Stockholm
We treden in de voetsporen van Alfred Nobel, stichter van de prestigieuze Nobelprijzen, waarmee hij Stockholm op de kaart heeft gezet.
Vanaf € 849
Stuttgart
Stuttgart heeft de architectuur en kunstliefhebber veel te bieden. Le Corbuser, Walter Gropius en Mies van de Rohe realiseerden hier hun prototype huizen in de jaren 20. Maar ook Hundertwasser en de kunstmusea zijn een must hier.
Vanaf € 645
Thüringen
Onder bezielende leiding van Oranjekenner Bearn Bilker ontdekken we Thüringen, waar de wortels liggen van ons huidige vorstenhuis.
Tsjechië - Zuid Bohemen
We volgen de route van de Ottomanen en Slavische volken in deze nog niet platgetreden regio. Ook ons verblijf is in stijl, we logeren in een slot waarbij we ons wanen in een nostalgische sfeer uit lang vervlogen tijden....
Vanaf € 995

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: