6 reizen gevonden.
Groot BrittaniŽ [X] -


op reis met Asgard Reizen betekent:

  • Kleine groepen (10-20 pax)
  • Goede hotels in het centrum van de stad
  • Deskundige en betrokken reisleiders
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Een persoonlijke benadering
  • Veel aandacht voor cultuur en geschiedenis
Glasgow
Glasgow is de stad van het prachtige werk van Charles Rennie Mackintosh. We bekijken architectuur en bijzondere interieurs en bezoeken diverse musea.
Vanaf € 849
Londen
Londen is een fascinerende stad voor architectuur. De oudere architectuur geniet al lange tijd een goede reputatie, maar ook de moderne architectuur is indrukwekkend. Suzanne Roelofs neemt u mee op een architecturale ontdekkingstocht !
Vanaf € 849
Manchester en Liverpool
Op deze reis nemen we u mee naar de bakermat van de industriŽle revolutie, de streek rond Manchester en Liverpool, om u te laten genieten van de rijke industriele nalatenschap, omgetoverd tot een moderne en boeiende omgeving.
Vanaf € 1165
Northumbria
Northumbria, verloren rijk van schoonheid en kunst.... We zien Romeinse, Keltische en Agelsaksische invloeden waaronder de sporen van de grootsheid van het Rijk van Hadrianus.
Vanaf € 1249
The Scottish Borders
De Scottish Borders heeft glooiende landschappen, smaragdgroene bossen en met heide bedekte landschappen, waartussen prachtige stadjes te vinden zijn. Vanuit ons prachtige hotel in Kelso ontdekken we al dit moois.
Vanaf € 1245
Bath en de Georgiaanse Architectuur
De koningen George I t/m IV hebben hun naam gegeven aan de Georgiaanse architectuur in Groot-BrittanniŽ. We verblijven in Bath en maken uitstapjes naar Oxford, Salisbury, Stonehenge en Bristol.

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: