6 reizen gevonden.
Nederland [X] -


Groninger kerken
Nergens zijn zoveel expressieve goed bewaarde kerken te vinden als in Groningen. Godsdienstwetenschapper Saskia van Lier vertelt u hierover en neemt u mee langs de mooiste kerkjes van de provincie.
Vanaf € 215
De Graanrepubliek On Tour met Frank Westerman
Schrijver Frank Westerman neemt u mee door het decor van zijn bestseller de Graanrepubliek en houdt voorafgaande hieraan een lezing o.a. over het bewogen leven van staatsman Sicco Mansholt.
Vanaf € 255

op reis met Asgard Reizen betekent:

  • Kleine groepen (10-20 pax)
  • Goede hotels in het centrum van de stad
  • Deskundige en betrokken reisleiders
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Een persoonlijke benadering
  • Veel aandacht voor cultuur en geschiedenis
Friese Adel
Tijdens deze reis worden prachtige verhalen afgewisseld met anekdotes, romantische liefdesgeschiedenissen maar ook met verhalen waarin geweld en rampen voorkomen. We bezoeken enkele states, ooit behorend aan de (Friese) adel die een grote stempel op hun omgeving hebben gedrukt. Bearn Bilker, voorzitter van Stichting Staten en Stinzen leidt ons rond!
Vanaf € 695
het Hellums Paasspel (gegarandeerd vertrek)
Zoals we tegenwoordig door EO's Passion meegenomen worden in het verhaal van Jezus, zo deden ze dat in de Middeleeuwen ook al: muziek, gezang en theater om de gelovigen het verhaal te laten meevoelen en meebeleven.
U kunt dit nu ook opnieuw beleven in Hellum met het Hellums Paasspel, een bijzonder stukje middeleeuwse geschiedenis uit de Groninger klei !
Vanaf € 245
"De wereld volgens Darp" met Frank Westerman (gegarandeerd vertrek)
Naast de succesvolle ĎGraanrepubliek on Tourí neemt schrijver Frank Westerman u mee op een tweedaagse tijdreis langs stille getuigen van de Tweede Wereldoorlog ťn de Koude Oorlog in Drenthe. Hij doet dit aan de hand van zijn meest recente boek ĎDe wereld volgens Darp: De nagalm van de Koude oorlog sinds de val van de Muur'. Een van de hoogtepunten is een bezoek aan het Darperbos waar tot begin 1992 een veertigtal Amerikaanse kernwapens lagen opgeslagen.
Vanaf € 255
De Amsterdamse School in Groningen
In de provincie Groningen zien we tijdens de reis opvallend veel voorbeelden van de Amsterdamse School met een inleidende lezing van kunsthistorica Jikke van der Spek.
Vanaf € 545

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: