7 reizen gevonden.
Nederland [X] -


Historische orgels en kerken in Groningen
Sietze geeft een lezing over de historische orgels en kerken van Groningen en neemt u mee naar diverse kerken, waar hij uiteraard gaat improviseren op de orgels.
Vanaf € 185
Groninger jonkers
De Groninger Jonkers waren vaak titelloze adel ontstaan uit rijke boeren met prachtige borgen en landgoederen. Godsdienstwetenschapper Saskia van Lier en historicus Nick Kieft nemen u mee langs deze borgen.
Vanaf € 265

op reis met Asgard Reizen betekent:

  • Kleine groepen (10-20 pax)
  • Goede hotels in het centrum van de stad
  • Deskundige en betrokken reisleiders
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Een persoonlijke benadering
  • Veel aandacht voor cultuur en geschiedenis
De Graanrepubliek On Tour
Schrijver Frank Westerman neemt u mee door het decor van zijn bestseller de Graanrepubliek en houdt voorafgaande hieraan een lezing o.a. over het bewogen leven van staatsman Sicco Mansholt.
Vanaf € 195
Groninger kerken
Nergens zijn zoveel expressieve goed bewaarde kerken te vinden als in Groningen. Godsdienstwetenschapper Saskia van Lier vertelt u hierover en neemt u mee langs de mooiste kerkjes van de provincie.
Vanaf € 175
Het Pauperparadijs on Tour
Schrijver Suzanna Jansen neemt u mee op een reis door de geschiedenis naar Veenhuizen met aansluitend de theatervoorstelling over arm en rijk op het binnenplein van het gevangenismuseum.
Vanaf € 255
Mozarts Requiem en een Groninger dood
Op deze reis naar Groningen luistert u naar het Requiem van Mozart door het Luthers Bach Ensemble. Het concert wordt ingeleid met een lezing over muziek en beeld rond de dood door Saskia van Lier.
De Amsterdamse School in Groningen
In de provincie Groningen zien we tijdens de reis opvallend veel voorbeelden van de Amsterdamse School met een inleidende lezing van kunsthistorica Jikke van der Spek.
Vanaf € 425

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: