Geen reizen gevonden.
Roemenië [X] -


Andalusië anders beleven
Met deze reis zien we Andalusië op een hele eigen wijze, waarbij cultuur, natuur maar ook gastronomie deel uit maken van de reis en dus ook van de totale beleving. Bovendien slapen we in bijzondere Andalusische kleinschalige accommodaties zoals een 18e eeuwse Cortijo.
Vanaf € 1695
Bremen, Worpswede en Fischerhude
In het midden van een voormalig turfstekersgebied vinden we de kunstenaarsdorpjes Worpswede en Fischerhude. Een inspiratiebron voor kunstenaars. Hiernaast bezoeken we Bremen en de Kunsthalle.
Vanaf € 495

op reis met Asgard Reizen betekent:

  • Kleine groepen (10-20 pax)
  • Goede hotels in het centrum van de stad
  • Deskundige en betrokken reisleiders
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Een persoonlijke benadering
  • Veel aandacht voor cultuur en geschiedenis
Hanzesteden aan de Duitse Oostzeekust
Langs de Duitse Oostzeekust liggen oude steden als een parelketting aaneen geregen. Zeeroverij en machtige tegenstanders als de koning van Denemarken brachten deze steden bij elkaar in een uiterst succesvolle stedenbond: de Duitse Hanze.
Vanaf € 795
Lübeck 2018
Lübeck, in de 14e eeuw 'koningin van de Hanze', krijgt in december door de traditionele kerstmarkt een betoverende sfeer. De oude stad wordt dan prachtig verlicht en in de goed bewaard gebleven kerken klinken kerstliederen.
Vanaf € 395
Londen
Londen is een fascinerende stad voor architectuur. De oudere architectuur geniet al lange tijd een goede reputatie, maar ook de moderne architectuur is indrukwekkend. Suzanne Roelofs neemt u mee op een architecturale ontdekkingstocht !
Vanaf € 895
Moderne architectuur in Berlijn
Berlijn is een fascinerende stad die zich continue blijft ontwikkelen. In deze reis bezoeken we de meest spraakmakende gebouwen en staan stil bij de verschillende vormen van stadsontwikkeling en de ideologie erachter.
Vanaf € 745
Oranjeroute
Met een introductie van Oranjekenner Bearn Bilker gaan we opzoek naar de wortels van ons koningshuis in plaatsen als Dillenburg, Siegen, Diez en Nassau.
Vanaf € 695
Rügen
Het schiereiland Rügen was in de vorige eeuw een geliefde plaats om te kuren en trok vele kunstenaars. Een mooie combinatie met de Hanzesteden Stralsund, Güstrow en Wismar, waar veel moois op architectuur en cultureel gebied te zien is.
Vanaf € 785
Stuttgart
Stuttgart heeft veel te bieden op het gebied van moderne architectuur. Architecten als. Le Corbuser, Walter Gropius en Mies van de Rohe realiseerden hier hun prototype huizen in de jaren 20. Maar ook recent zijn er schitterende musea gerealiseerd van architecten als UNStudio en Delugan Meissl Associated Architects.
Vanaf € 655

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: