Geen reizen gevonden.
Portugal [X] -


ApuliŽ
Voor velen is de hak van ItaliŽ nog Ďterra incognitaí. Ten onrechte, want ApuliŽ bezit een grote rijkdom aan natuur en cultuur, waaronder prachtige Romaanse kathedralen, de typische 'trulli' en het barokke Lecce.
Vanaf € 1295
Avant-Garde in Groningen
Het Groninger Museum richt met een omvangrijke expositie de aandacht op de hoogtijdagen van De Ploeg, de jaren 1918-1928. Kunsthistorica Jikke van der Spek, co-conservator van de tentoonstelling, belicht in een lezing het ontstaan en de eerste stormachtige jaren van De Ploeg en neemt u mee naar de tentoonstelling.
Vanaf € 195

op reis met Asgard Reizen betekent:

  • Kleine groepen (10-20 pax)
  • Goede hotels in het centrum van de stad
  • Deskundige en betrokken reisleiders
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Een persoonlijke benadering
  • Veel aandacht voor cultuur en geschiedenis
Bremen, Worpswede en Fischerhude
In het midden van een voormalig turfstekersgebied vinden we de kunstenaarsdorpjes Worpswede en Fischerhude. Een inspiratiebron voor kunstenaars. Hiernaast bezoeken we Bremen en de Kunsthalle.
Vanaf € 495
Dubai en Abu Dhabi
Welke moderne architectuurliefhebber heeft nu niet van Dubai en Abu Dhabi gehoord? De hoogste wolkenkrabber ter wereld, het grootste winkelcentrum, het bijna absurde palmeilanden project: projecten die soms bijna niet haalbaar lijken worden hier gerealiseerd. Maar wist u ook dat hier de eerste energieneutrale stad wordt gebouwd?
Vanaf € 2295
LŁbeck 2018
LŁbeck, in de 14e eeuw 'koningin van de Hanze', krijgt in december door de traditionele kerstmarkt een betoverende sfeer. De oude stad wordt dan prachtig verlicht en in de goed bewaard gebleven kerken klinken kerstliederen.
Vanaf € 395
Londen
Londen is een fascinerende stad voor architectuur. De oudere architectuur geniet al lange tijd een goede reputatie, maar ook de moderne architectuur is indrukwekkend. Suzanne Roelofs neemt u mee op een architecturale ontdekkingstocht !
Murcia - zuidoost Spanje
De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden, moorse valleien, bruisende vissersdorpjes, palmentuinen, oase-achtige landschappen, authentieke gebruiken en feesten, 300 dagen zon per jaar en een voortreffelijke gastronomie gebaseerd op de producten uit deze 'moestuin van Europa' ....
Vanaf € 1195
Valencia, city of silk
Valencia wordt ook wel 'stad van de zijde' genoemd. In de 17e en 18e eeuw was deze sector toonaangevend in Spanje. Naast architectuur verrast Valencia ook op culinair gebied.
Vanaf € 995
VenetiŽ
In 2018 zal de 16í architectuur biŽnnale op de terreinen van de Giardini en het Arsenale worden gehouden. Naast de bezoeken aan de BiŽnnale is er ook aandacht voor werk van hedendaagse architecten zoals Rem Koolhaas, Tadao Ando en David Chipperfield en grootheden uit het verleden als Andrea Palladio (16e eeuw) en Carlo Scarpa (20e eeuw).
Wandelen op de grens van UmbriŽ en Toscane
Wandelen in het gebied tussen Arezzo en het meer van Trasimeno is genieten van natuur en cultuur, waarbij de wandelingen zijn afgestemd op actieve ontspanning, niet op sportieve prestatie.

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: