7 reizen gevonden.
Duitsland [X] -


Theodor Fontanereis
Theodor Fontane wordt gezien als de belangrijkste romanschrijver van Duitsland in de negentiende eeuw. Zijn geboortestreek, de Mark Brandenburg, had veel moois te bieden. Vanuit onze standplaats Neuruppin zullen we het landschap met meren, bossen en heuvels, pittoreske stadjes en de bijdehorende verhalen leren kennen.
Vanaf € 745
Hanzesteden aan de Duitse Oostzeekust
Langs de Duitse Oostzeekust liggen oude steden als een parelketting aaneengeregen. Zeeroverij en machtige tegenstanders als de koning van Denemarken brachten deze steden bij elkaar in een uiterst succesvolle stedenbond: de Duitse Hanze.

op reis met Asgard Reizen betekent:

  • Kleine groepen (10-20 pax)
  • Goede hotels in het centrum van de stad
  • Deskundige en betrokken reisleiders
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Een persoonlijke benadering
  • Veel aandacht voor cultuur en geschiedenis
Bremen, Worpswede en Fischerhude
In het midden van een voormalig turfstekersgebied vinden we de kunstenaarsdorpjes Worpswede en Fischerhude. Een inspiratiebron voor kunstenaars. Hiernaast bezoeken we Bremen en de Kunsthalle.
Vanaf € 575
Rügen -
Het schiereiland Rügen was in de vorige eeuw een geliefde plaats om te kuren en trok vele kunstenaars. Een mooie combinatie met de Hanzesteden Stralsund, Güstrow en Wismar, waar veel moois op architectuur en cultureel gebied te zien is.
Vanaf € 865
Architectuur- en kunstreis Stuttgart (gegarandeerd vertrek)
Stuttgart heeft veel te bieden op het gebied van moderne architectuur. Architecten als Le Corbuser, Walter Gropius en Mies van de Rohe realiseerden hier hun prototype huizen in de jaren 20. Maar ook recent zijn er schitterende musea gerealiseerd van architecten als UNStudio en Delugan Meissl Associated Architects.
Vanaf € 745
Thüringen
Onder bezielende leiding van Oranjekenner Bearn Bilker ontdekken we Thüringen, waar de wortels liggen van ons huidige vorstenhuis.
Vanaf € 895
Het dal van Eifel en Rijn
Veruit een van de mooiste landschappen waar de Rijn doorheen stroomt is het dal tussen Bingen en Koblenz, de Obere Mittelrhein. Het is een nauw dal met steile rotsen en een nauwe stroombedding waar de rivier zich met veel kracht doorheen worstelt. In gedachten klinken hier de nostalgische klanken van het lied van de Lorelei...
Vanaf € 895

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: