Kunstreis Parijs voor kunstenaars in opleiding

Kunstreis Parijs voor kunstenaars in opleiding

4 daagse reis

Donderdag 24 augustus:
Aankomst in Parijs late middag/avond.

Vrijdag 25 augustus:
Bezoek aanMusee d’Orsay (eigen collectie impressionisme, post-impressionisme)
Na de middagpauze bezoeken we Musee Marmottan (oa Impression Soleil Levant van Monet, het werk waarop de naam van de impressionisten gebaseerd is).

Zaterdag 26 augustus:
Vanochtend bezoeken we het Louvre ( highlights en Grande Galerie) en na de middagpauze gaan we naar het kleinere Musee de l’Orangerie (Grote Waterlelies Monet).

Zondag 27 augustus:
Na het ontbijt is het tijd voor Centre Pompidou (eigen collectie moderne kunst 20e eeuw). ‘s middags gaan we per trein terug naar Nederland.

Doel van de trip is de kans te krijgen veel interessante kunstwerken in het echt te zien. Er gaat immers niets boven het echte werk! Dat betekent dat we veel in musea zullen zijn en dat sightseeing in Parijs niet in het programma zit. Uiteraard kun je hier zelf wel de tijd voor nemen.. Er zijn dagelijks pauzes tussendoor. In de middagprogramma’s zijn de kleine musea gepland voor de liefhebbers die er geen genoeg van kunnen krijgen!

Uiteraard kan er familie etc mee. De programma’s (rondleidingen) in de musea zijn echter bedoeld voor de KA studenten. Om praktische redenen is het niet mogelijk een grote groep (studenten plus ‘aanhang’) rond te leiden. Wel kunnen zij dan zelfstandig het museum bezoeken.

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: