Rügen -

Rügen -

7 daagse reis

1 juni 2018
"Een afwisselende reis met veel prachtige natuur en cultuur. Een uitstekend ge?nformeerde reisgids Nick die ons behendig overal naar toe chauffeerde. Met de nodige weetjes en humor gaf hij de reis een extra dimensie. Prima hotels en eten en een leuke groep."

1 juni 2018
"De reis naar R?gen is heel gevarieerd, zowel natuur, als cultuur als geschiedenis, waarin het bezoek aan "Bad Prora" een diepe indruk heeft gemaakt. De reisleider maakte met zijn kennis van zaken, gekoppeld aan eigen ervaringen met vrienden in het voormalige Oost-Duitsland onze reis echt af. Een echte aanrader, deze reis."

29 mei 2018
"Mijn beoordeling is positief. We hebben veel gedaan, gezien, gekletst, gedeeld over onze belevenissen. De groep was heel aangenaam, vriendelijk en mooi qua aantal. De gids, flexibel, zeer informatief en verzorgend. Tijdstip om te vertrekken prettig, tegen 9 uur op pad na een Lekker ontbijt. De baksteengothiek volop bewonderd, maar ook de natuur op Rugen. De DDR kennis weer mooi opgefrist. Koolzaadvelden als glooiende golven om ons heen. De hotels waren goed, echter blijf ik het een soort van discriminatie vinden dat je als alleenstaande extra moet betalen voor de eenvoudigste kamers. Gelukkig mocht ik de laatste nacht ook in een 2 persoonskamer slapen. Misschien dat asgard zich daar ook hard voor maken? De alleenstaandengroep wordt steeds groter en groter. "

29 mei 2018
"Onze reis begon met een raar geluid in de motor van de bus, we gingen bij Bremen van de snelweg af naar de Mercedes Benz garage. Ondanks dit oponthoud (wat ook weer bijzondere momenten inhield - extra rondleiding door Bremen, lunch bij Mercedes Benz) kwamen we laat in de avond op ons 1e overnachtingsadres aan. Ik heb van alle dagen van de reis ontzettend genoten. Leuke groep, prachtige Hanze steden gezien, genoten van de 3 dagen op R?gen met mooie natuur en ook veel bezienswaardigheden en dat alles onder de bezielende leiding van Nick Kieft. Ik denk met veel plezier aan deze reis terug. Lucie Smit"

14 september 2017
"Ondanks het regenachtige weer was de (groeps)reis naar Rügen zeer geslaagd: goed van opbouw en inhoud. Ik had mij niet gerealiseerd dat Rügen en de Hanzesteden zoveel te bieden hebben aan bouwkunst, cultuur en natuur. De reis werd 'gedragen' door Nick Kieft, die als goed Duits sprekende gids, tevens chauffeur, ons heeft rondgeleid langs de interessante plaatsen en ons door zijn kennis, ervaring en enthousiasme wist te inspireren en de reis tot een onvergetelijke week heeft gemaakt. "

11 september 2017
"Voor de eerste keer met Asgard een reis gemaakt en mijn ervaringen zijn positief. Bijzonder bekwaam chauffeur en reisleider, mooie plaatsen en natuur bekeken. Goed eten, maar teveel, hotels eenvoudig,maar goede bedden en douches. Klein gezelschap in een kleine bus beviel me prima. Kortom voor herhaling vatbaar. . Ik "

25 mei 2017
"De reis was zeer boeiend en interessant ,mooi landschap. Onze gids Nick Kieft heeft ons iedere dag weer laten kennismaken met de geschiedenis, kerken en gebouwen. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk ! Hartelijk dank ."

21 mei 2017
"We zijn zeer tevreden over deze 6 daagse reis naar Hanze steden en Rügen en hebben veel waardering voor de deskundige, enthousiaste, aardige, behulpzame, gezellige en doortastende reisleider Nick Kieft. Tonny en Eduard Klasen"

15 mei 2017
"Een boeiende, afwisselende reis door mooie landschappen met veel imposante gotisch baksteenkerken, goede accommodatie en een kundige, onderhoudende gids."

1 oktober 2016
"Het was voor ons de eerste keer dat we met Asgard op reis gingen en het is ons prima bevallen. Door de uitgebreide informatie van Nick Kieft hebben we een goed beeld gekregen van dit deel van Duitsland. En we hebben het natuurlijk ook geweldig getroffen met het weer. Het extra tochtje naar Bergen, tijdens de wandeltocht langs de kust van Rügen, waaraan ik niet mee kon doen. heb ik erg gewaardeerd. Al met al een geweldige reis! Groet, Hanneke Veenstra. "

23 september 2016
"Architectuur, cultuur en natuur: het kwam allemaal aan bod tijdens de reis naar Rügen. Daarbij een zeer enthousiaste reisleider die ons van veel informatie voorzag en - geluk - het prachtige weer. Alles bij elkaar een zeer geslaagde reis. Enig uithoudingsvermogen is wel gevraagd zowel lichamelijk als het opnemen van alle weetjes van Nick en de zit heen en terug."

22 september 2016
"Hanze steden en krijtrotsen een prachtige reis met veel cultuur, natuur en historie de reisleider was een prima chauffeur en grote kenner van geschiedenis van dit gebied door de eeuwen heen de informatie ter plaatse ging soms ten koste van vrije tijd c.q eigen initatieven, wellicht een aandachtspunt! "

19 september 2016
"Mooie reis, veel gezien, veel gedaan, prettig gezelschap en opgewekte reisleider met wat erg veel feitenkennis! Tip: wat ruimer tijd voor een hap/slok-weg lunchje, dus ietsie pietse meer privé-tijd. "

6 juni 2016
"Zeer geslaagde reis. Hotel in Wismar onvriendelijk over koffer boven brengen .Er was geen lift.Medereizigers zeer behulpzaam. Einddiner geen keuze ,allen vis,hetgeen ik verafschuw. Doet voor mij geen afbreuk aan deze reis.Prettige reisleiding en verrassende extra's. Met groet Stien de Zoeten"

31 mei 2016
" Ik heb een heerlijke reis gehad. Wij vertellen het verder. In augustus gaan vier vriendinnen met u mee. "

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: