Lübeck 2018

Lübeck 2018

4 daagse reis

28 december 2016
"Reis naar Lubeck. Deze reis is me heel goed bevallen, inhoudelijk, mooi, afwisselend, goed gevuld programma, prima hotels met een centrale en rustige ligging. Lubeck is een schitterende stad die met veel bezienwaardige kerken en huizen rijkelijk getooid in een vrolijke kerstsfeer, met veel kerstmarkten druk bezocht wordt. Ook de overige steden Groningen en Hamburg zijn een bezoek in de weken voor de kerst ruimschoots waard. De reisleider/chauffeur was enthousiast en liep over van de informatie. het Asgard-hotel in Groningen is schitterend van eenvoud en harmonie tot in de kleinste details."

25 december 2016
"Het was de eerste keer dat wij met ASGARD een reis maakten, en dat is ons goed bevallen. Het hotel in Lübeck was heel goed; prima reisleiding en een prettig gezelschap. Veel interessante dingen gezien. Hartelijke groet en wellicht tot de volgende keer. A.en G. Spanjersberg"

21 december 2016
"Wederom hebben wij een korte maar zeer interessante reis gemaakt, dit keer naar Lübeck en Hamburg. Weer onder de bezielende leiding van Nick Kieft, die geen moeite te veel was om het ons naar de zin te maken. Ook zijn historische achtergrond informatie viel bij ons zeer in de smaak. Kortom: Een leuke reis!!!"

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: