Stuttgart

Stuttgart

5 daagse reis

7 september 2017
" Dankzij onze bevlogen gids Suzanne heb ik genoten van een indrukwekkende, zorgeloze vakantie met een kleine groep in Stuttgard. Het openbaar vervoer met de U-Bahn is uitstekend!"

4 september 2017
"Stuttgart, een stad met verrassend veel moderne architectuur. Nooit gedacht dat ik zo enthousiast zou zijn over een automuseum. De reis was dankzij onze enthousiaste Suzanne Roelofs een groot succes. Suzanne had heel duidelijke en interessante verhalen. Door haar prettige en duidelijke stem was alles goed te volgen. Mijn dank"

17 augustus 2016
"Stuttgart een verrassend aardige stad met heel interessante moderne bouw; een bezoek aan het Mercedes museum is een must wat een geweldige bouwconstructie en ook de inhoud Mercedes auto's door de tijd heen plus de weergave van de geschiedenis, in 1 woord super. Suzanne Roelofs als een ontzettend fijne gids die je dingen laat zien waar je anders aan voorbij gaat. Wat de reis zeker heeft beinvloed was de grootte van de groep en het feit dat we heel veel plezier hebben gehad. Kortom en prima reis."

15 augustus 2016
"Treinreis prima, heerlijke ICE, buffet en goed , schoon toilet. Terug vw werkzaamheden via den Bosch, Utrecht en A.dam, dat viel eigenlijk wel mee .Het werd duidelijk omgeroepen. Uitgerust kwam ik daar en thuis. Goede reisleiding, Suzan heeft alles ongemerkt goed geregeld, kaartjes U bahn, entreekaartjes. Doet alles uit het hoofd, bereid t zich goed voor. Klasse. Goede opbouw van de excursies. Na de 3 intensieve dagen wel een beetje moe, maar wat rusten in de hotelkamer doet een mens goed. Ik ga zeker nog een keer mee met Asgard."

5 september 2015
"Prima reis al kon Caroline niet helemaal tippen aan Suzanne, maar het was voor haar uiteraard heel moeilijk om zich in zo'n korte tijd voor te bereiden. Het hotel was goed, prima kamer en zeer goed en uitgebreid ontbijt. Het enige wat ik een beetje miste was een koelkastje op de kamer. "

4 september 2015
"De Stuttgartreis was erg interessant. Heb er ook veel van geleerd. Erg genoten van de prachtige moderne musea. En me georienteerd mbt Project 21: een spraakmakend en omstreden treinen- en U-bahnplan en bouw van een nieuw station dankzij de expositie in de toren van het Hauptbahnhof. Ook het hotel met dakterras was uitstekend. Met dank aan de reisleidster eveneens. "

1 september 2015
"We hebben een aangename reis gehad in een bruisend Stuttgart.Het wegvallen van Suzanne Roelofs was voor enkele deelnemers een grote teleurstelling maar Carolien heeft het als invalster goed gedaan: ze kwam er steeds meer in. De groep was prettig en niet te groot. We hebben veel fraais gezien hoewel bij Porsche als bij Mercedes ook andere emoties speelden dan de architectuur van de musea.We hebben veel fraais gezien. De afsluiting met het project van Hundertwasser was een passend slot van een geslaagde reis.Jammer dat op zaterdagmiddag veel gesloten was. Het hotel was bijzonder, niet alleen door de grote kamer en het voortreffelijke ontbijt maar ook door de structuur van het gebouw, geheel aangepast aan de geaccidenteerde omgeving:Het is even wennen de ingang te vinden op de 3e etage. De klimaatregeling op de kamer was een uitkomst bij buitentemperaturen van rond de 32 graden C. Wat ons ook erg bevalt is starten met een gezamenlijke maaltijd en de overige keren zelf regelen van een restaurant. De harterlijke groeten van twee tevreden reizigers, Wennie en Joost van Belois. "

2 september 2014
"Stuttgart: interessante reis, fantastische stad. Vooral de Weissenhofsiedlung en de Hundertwasserwoningen vond ik erg mooi. Blij dit gezien te hebben. Het Mercedes-Benz Museum van de Amsterdamse architect Ben en Berkel vond ik geweldig en verbazingwekkend. Geen wonder dat hij prijzen gewonnen heeft. Het Porsche museum was een grote verrassing omdat ik het EYE in Amsterdam in alle fasen heb zien bouwen. (van hetzelfde architectenbureau)."

25 augustus 2014
"Augustus 2014. De architectuurreis naar Stuttgart was zeer de moeite waard. Het enthousiasme en de kennis van de reisleidster heeft hier veel aan bijgedragen. We hebben veel gezien en gelopen. Deze reis vereist een goede fysieke conditie. Dat zou wel duidelijker aangegeven mogen worden in de informatie over de reis. Het hotel was prima, zowel de kamers als het ontbijt en het personeel vriendelijk . Handig vlakbij de tramhalte gelegen. Helaas was er een grote afwijking met de voorgestelde vertrektijd en de werkelijke instaptijd en voor mij enigszins bezwaarlijk. De treinreis naar en van Stuttgart vind ik landschappelijk niet aantrekkelijk en je rijdt langs veel geluidswallen en door tunnels. Daarentegen heb ik de indruk dat het vervoer in Stuttgart en omstreken goed georganiseerd is en een pluspunt; ďer zijn geen ov-chip toegangspoortjes.Ē Heerlijk! Gr. WW "

19 augustus 2014
"We waren mee met de Architectuur reis Stuttgart. Zeer tevreden over de service van Asgard van wege het organiseren van het andere hotel en de extra dagen . Dus ook andere treinkaartjes . Programma zat goed in elkaar . Suzanne Roelofs plaatst de moderne architectuur in bouwkundig ,historisch en in economisch perspectief. Daar heb ik van genoten."

18 augustus 2014
"Suzanne Roelofs liet ons op deze reis kennismaken met oude en verrassende nieuwe architectuur in Stuttgart. Nooit gedacht dat ik van het Mercedes-Benz Museum net zo genieten zou als van de Neue Staatsgalerie en de Weissenhofsiedlung. Suzanne verstaat de kunst in een ontspannen en gezellige sfeer haar enorme kennis op een pakkende en goed gedoseerde manier over te dragen. "

18 augustus 2014
"Zoals verwacht van Asgard in combinatie met Suzanne Roelofs, voldeed de reis helemaal. Een puntje van kritiek zou de beperkte 'natte ruimte' in het hotel kunnen zijn. Maar dit werd volledig goed gemaakt door de deskundige gids Suzanne Roelofs. Wij hebben het weer naar onze zin gehad."

18 augustus 2014
"Het was een uitstekende reis. Opmerking van 2 mensen uit Stuttgart; slepen ze jullie nog steeds naar die oude dingen( Weissenhof en Automusea), we hebben nog wel iets nieuwers bijv. Das weisse Haus. De vraag is of er nog wel meer in het programma past, maar er zijn weinig of geen autoliefhebbers in de groep en als die er wel zijn dan vinden die de weg zelf wel op een vrije middag, dus misschien verdient het overweging om eens nieuwe onderdelen in het programma te brengen."

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: