Het Pauperparadijs on Tour

Het Pauperparadijs on Tour

2 daagse excursie

ma 5 september
"Bijzonder interessant om op deze wijze een deel van het verleden te ervaren."

vr 22 juli
"Het uitstekend door Asgard georganiseerde arrangement 'Het Pauperparadijs on Tour' verdient alle lof. Na een informatieve op zaterdagavond door Suzanna Jansen gegeven lezing, vertrokken wij zondagochtend met Suzanna naar Veenhuizen. Jansen is niet alleen een uitstekend schrijfster, maar kan ook zeer boeiend vertellen. Alle lof over de manier waarop zij over de geschiedenis van haar familie en andere 'paupers' sprak. Tot slot mochten wij nog van een geweldige theatervoorstelling genieten. Een zeer informatief en leerzaam weekend "

vr 22 juli
"We hebben erg genoten van dit interessante initiatief en uitje. Wij ervoeren het als een boeiende combinatie van inzicht in het boek, inleiding op het theaterstuk, rondleiding langs historische plaatsen en een vaak ontroerend uitvoering. Maar als 80-plussers ervoeren we ook dat het nogal vermoeiend was, met bus(je) in en uit, een warme tribune en wat sneller lopen dan voor ons normaal is."

di 19 juli
"Het weekend "Pauperparadijs" was een heel positieve ervaring. Door u was alles prima georganiseerd .Natuurlijk was de grote extra dimensie , de inbreng van Suzanna jansen. Zij is een begenadigd vertelster en door haar waren we nog beter voorbereid op wat wij zouden zien en ervaren bij de opvoering. Thuis, heb ik veel reclame gemaakt en ervoor gezorgd, dat velen het NU betreuren, dat ze niet zijn meegegaan. Nogmaals, mijn complimenten. Dit was mijn eerste kennismaking met Asgard en een heel goede!! Marjo van Dijk-Witjas."

ma 11 juli
"Ik vond het een inspirerend weekend. De lezing en de begeleiding door Suzanna Jansen waren heel erg goed, de voorstelling was zeer de moeite waard en de begeleiding door Nick was ook prima. Met vriendelijke groet, Heleen Creyghton."

ma 11 juli
" Het Pauperparadijs on Tour beleefd,te beginnen met de indrukwekkende lezing van Suzanna Jansen daarna de begeleiding door haar in Veen- huizen en `s middags de overweldigende Theateruitvoering. Al met al voortreffelijk weekend waaraan mijn partner en ik ,gezien ook de links met het actuele maatschappelijk gebeuren nog lang zullen terugdenken. Het feit dat het lijkt alsof wij lang van huis zijn geweest correspondeert met de grote kwaliteit van de onderhavige reis ! Chapeau, ůůk voor de voortreffelijke chauffeur/reisleider !"

ma 29 september
"Het Pauperparadijs on Tour was/is een prachtig aanbod. Om te beginnen in de avond de presentatie van Suzanna Jansen die zowel inhoudelijk als presentatietechnisch een tien verdiende. En de volgende dag het reisje naar allerlei relevante plekken, die in drie verschillende tijdvakken een rol hebben gespeeld in de treurige geschiedenis en de deportatie van de allerarmsten naar de 'opvoedkolonie Veenhuizen'. Met haar doorleefde kennis van zaken bracht Suzanna de geschiedenis indrukwekkend dichtbij. Het weekend was prima verzorgd. Dank Suzanna, dank Asgard. "

zo 8 september
"Het was een bijzondere ervaring. Alle hulde voor Suzanna Jansen"

zo 8 september
"De reis was goed georganiseerd en buitengewoon interessant.Om te beginnen de lezing vrijdag avond. Het was een voorrecht dat die door Susanna Jansen gehouden werd evenals het feit dat zij de volgende dag ons in Veenhuizen rondleidde.Dit gaf een extra dimensie aan de reis die bij mij een diepe indruk achtergelaten heeft. P.S. Ik heb met genoegen meerdere reizen met Asgard gemaakt . Tengevolge van huiselijke omstandigheden kan ik nu helaas maar ťťn nacht wegblijven,zodat ik erg blij was met dit aanbod."

ma 2 september
"goed tot uitstekend"

ma 2 september
"De lezing over het boek door de auteur Suzanna Jansen boeiend, helder uiteengezet, ook emotioneel soms omdat het haar eigen voorouders betreft. Begrijpelijk. De excursie naar Veenhuizen zeer interessant, omdat we onder haar leiding praktisch overal konden komen. Leuk om te vermelden dat haar boek in pocketvorm als warme broodjes over de toonbank vlogen ! Succes verder; ben zeer benieuwd welk boek we volgend jaar in het programma aangeboden krijgen ! Met warme groetjes Diny Mulder "

ma 2 september
"--uitstekende opzet van de dag. --prettig vervoer met eigen busje en goede chauffeur --royaal tijd om rond te lopen ,rond te kijken en je in te leven in de geschiedenis. mede door de onvermoeibare en bevlogen leidster. --royaal tijd ook voor de inwendige mens en daardoor ook voor de medetochtgenoten.Ook belangrijk en ook weer prettig op een goede tijd thuis. Het systeem van de introductie op de voorafgaande avond heel prettig. "

ma 15 april
"Veenhuizen, een totaal onbekend stukje Nederland verrraste ons. De daaraan gekoppelde lezing van Suzanne Jansen over haar boek het Pauperparadijs, waarin zij op zoek is gegaan naar haar voorouders was een prima aanvulling bij deze excursie. Met haar gingen we weer terug naar de vorige eeuw. Dat deed zij op een zeer onderhoudende manier. "

ma 15 april
"Zeker aan te bevelen deze Pauperparadijs on 'Tour. De indringende verhalen van Suzanna Jansen spreken zeer tot de verbeelding. Heel veel informatie wordt gegeven in de lezing de avond er voor en gedurende de tocht en bezoek aan de diverse gestichten. Wij hebben genoten van dit bezoek met daarvoor een goede nachtrust in het prachtige Asgard Hotel. "

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: