Baltische Landen

Baltische Landen

10 daagse reis

14 juli 2017
"1. Julia Ergaeva is een uitstekende reisleidster. 2.De hotels waren goed, behalve die in Pärnu. 3.In Pärnu was niet veel te beleven, wel mooie houten huizen, een beetje vergane glorie. Daarvoor in de plaats zou een extra dag in Tallinn beter zijn. Als je persé naar Pärnu wilt is een koffiestop voldoende. 4.Verder alleen maar lof! Asgard: De komende reis in september logeren we een dag langer in Tallinn naar aanleiding van de verkregen informatie. Dank hiervoor."

10 juli 2017
"Vorige week woensdag terug gekomen van de Asgard reis naar de Baltische landen. Hoewel ik vaak kunst- en cultuurreizen heb gemaakt, beschouw ik deze reis als een cultuurreis. De kunst was er wel, maar voornamelijk op de vrije middagen door mij zelf ingevuld. De Asgardreis is mij goed bevallen. Wij hebben voornamelijk de hoofdsteden bezocht. Prachtige Hanzesteden. De stadsgidsen waren in 2 van de 3 steden Engelstalig. Ik begrijp, dat dat niet ander kan, maar een Nederlandstalige gids heeft wel mijn voorkeur. Gelukkig was dat in Tallin met Martijn het geval. Alle lof aan hem. Onze gids Julia concentreerde zich voornamelijk op de historie van de 3 landen en haar eigen ervaringen. Ze heeft architectuur gestudeerd en van haar kennis had ik meer verwacht. Wat meer begeleiding in Tallin in het Kadriorg park en KUMU museum zou mogelijk zijn geweest. Het reizen in een kleine groep is erg prettig gebleken. De hotels waren met uitzondering van het Wasahotel in Parnu uitstekend. Ook de gezamenlijke maaltijden waren een groot succes. Mede ook door de keuze van de restaurantjes door Julia. Een tip voor volgende reizen naar de Baltische landen is het Mark Rothko museum in Daugavpils. Al met al een geslaagde reis. Het is zeker voor herhaling vatbaar opnieuw met Asgard. te reizen."

5 augustus 2014
"Mooie, interessante reis, die de recente, vaak dramatische geschiedenis dichtbij brengt. Prima hotels, gunstig gelegen vlak bij de oude binnensteden. Prima reisleiding."

12 juni 2014
"Goed verzorgde reis met redelijke hotels. Ik had gelukkig rustige kamers. Diner op de eerste avond was, op de soep na, slecht. De bestelde wijn uitermate slecht. Goede gidsen. Bert Kleipool"

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: