Moderne architectuur in Berlijn

Moderne architectuur in Berlijn

5 daagse reis

12 juni 2017
"De reis naar Berlijn van 10-14 mei 2017 was zeer geslaagd. De reis-leidster gaf vakkundig en enthousiast alle informatie over de bezochte locaties, regelde alle bus- en metro-ritten en ik had na ieder bezoek veel geleerd. Dit ging wel in een -soms te- hoog tempo, maar dat hoorde bij haar karakter, zou ik zo zeggen. "

24 mei 2017
"Heel veel gezien en gehoord, mede dankzij de deskundigheid en enthousiasme van de reisleidster Suzanne Roelofs. Ik hoop haar nog eens te ontmoeten bij een andere reis. Hotel ligt mooi centraal, is netjes en vlak bij de ondergrondse. Ik zou graag nog eens naar Berlijn terugkomen en dan in een iets langzamer tempo rondwandelen."

22 mei 2017
"De reisbegeleiding door Suzanne Roelofs stond al garant voor een interessant en leerzaam bezoek aan Berlijn. Dat is helemaal waargemaakt. Ook ondersteund door een prima weertype dat men voor een bezoek aan een stad nodig heeft. Het was al jaren mijn wens deze excursiereis te maken. Dit jaar lukte het dan en ik kijk er met voldoening op terug. Echt een aanrader voor een acceptabele prijs. "

16 mei 2017
"De reis zat goed in elkaar qua programma. Reisleidster was heel goed geÔnformeerd en heel enthousiast! Op deze manier kijk je in het vervolg heel anders naar gebouwen. Ook het hotel en het eten was prima in orde. Wel vond ik dat de deelnemers nu en dan erg op zichzelf waren. De meesten waren sowieso alleenstaand. Ik hoef niet steeds alles samen te doen, maar af en toe maakt het wel leuker. Dit is mijn eerste ervaring met een stedentrip. "

15 mei 2017
"Voor de derde keer ging ik met Suzanne op reis en ik hoop dat nog vele malen te doen. Ze maakt je zo enthousiast voor de moderne architectuur."

5 november 2014
"Prima gereisd,uitstekende en zeer deskundige begeleiding door Suzanne. Mijn complimenten voor zoveel deskundigheid."

4 november 2014
"Fijne reis,heel erg genoten, vermoeiend maar de moeite waard natuurlijk niet in de laatste plaats door de geweldige begeleiding van Susanne. Een minpuntje was de trein, waarom niet vetrek en aankomst Amsterdam?.?."

4 november 2014
"Berlijn architectuur, deze was bijzonder goed . Een compliment voor Suzanne Roelofs die onvermoeibaar een boeiende uitleg gaf over de betreffende architectuur."

4 november 2014
" Een "topper", deze reis Moderne architectuur in Berlijn met Suzanne Roelofs als reisleider. Heel knap zoals ze niet alleen heel veel over de architectuur weet, maar tegelijkertijd een bijzonder indringend beeld van de geschiedenis van Berlijn geeft. Heel erg goed! "

1 mei 2014
" De reis was inderdaad boeiend en voldeed aan de verwachtingen De begeleiding van Susanne was uitstekend: veel parate kennis en alles op een zeer aangename wijze Het hotel was goed qua service en ligging; de kamer was wat klein en dus niet zo comfortabel Een prima reis; wij kunnen uw organisatie van harte aanbevelen. Peter Vermeeren "

29 april 2014
"We hebben genoten van de boeiende reis en de uitstekende reisleiding. Zeer volledig en behulpzaam. Kortom: een uitstekende en memorabele reis."

28 april 2014
"Zeer interessante reis met alle highlights van de moderne architectuur van Berlijn. Vooral de reisleidster Suzanne Roelofs was niets te veel en heeft met een enorme kennis van zaken de ontwikkelingen in Berlijn vanaf de WWII en na de val van de muur aan ons overgedragen. Chapeau! Smaakt naar meer stedentrips met haar."

15 april 2014
"De vijfdaagse architectuurreis naar Berlijn was mijn eerste kennismaking met Asgard reizen, maar mijn derde bezoek aan Berlijn en ook mijn derde reis met Suzanne Roelofs. Mijn eerste kennismaking met Berlijn was in 1965, enkele jaren na de bouw van de muur. De tweede kennismaking in 1998, negen jaar na de val van de muur, toen aan een Berlijn midden in een bouwboom van ongekende mate. Nu, afgelopen week, onder leiding van Suzanne Roelofs heb ik kunnen aanschouwen wat uit die twee vorige Berlijns geworden is. Suzanne wist onze kleine groep, bestaande uit alleen maar aardige mensen, te leiden langs Berlijns architectonische hoogtepunten, zowel in Oost en West, als vanuit het verleden en het heden. Steeds weer wist Suzanne ons te verrassen met haar kennis van de geschiedenis en de architectuur. Ze was ook fantastisch in staat met de dosering van wat ze wanneer vertelde en wist de spanning er optimaal in te houden. Ja, voor mijn oude botten was het af en toe een beetje vermoeiend. Voor Suzanne was echter geen moeite te veel om een lift of roltrap op te sporen, waar een weg langs een normale trap het meest voor de hand liggende zou zijn. Mijn vorige twee reizen met Suzanne waren in Spanje. Kennelijk is de inzetbaarheid van kennis en vaardigheden van Suzanne niet aan landsgrenzen gebonden. Asgard reizen mag blij zijn met zoín reisleider. Overigens, het hotel was prima en Asgard reizen bleek uiterst soepel, toen ik een alternatief zocht voor de aangeboden heen- terugreis per trein. Jo Kobussen "

15 april 2014
"Fantastische tijd in Berlijn gehad: uitstekende reisleidster en gids Suzanne Roelofs, prima hotel, heel interessante stad. Mijn complimenten voor Suzanne die heel enthousiast en boeiend weet te vertellen. Heb veel geleerd en genoten. "

14 april 2014
"Prima."

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: