Finland en Zweden

Finland en Zweden

9 daagse reis

11 juli 2017
"Wat een bijzonder mooie reis was dat. Een boeiend cultureel programma met veel afwisseling in vervoer. Metro, tram, bus, trein en wandelen. Libbe geeft achtergrondinformatie, heeft de bezoeken goed gepland, maakt je vertrouwd met de omgeving en staat altijd klaar met tips voor het invullen van een middag zonder programma. Prima hotels. Ik heb erg genoten."

11 juli 2017
"We hebben een hele fijne vakantie gehad, omdat: * we met volle teugen hebben genoten van de natuur en cultuur van Zweden en Finland * er iedere dag weer een geheel ander programma was * we heel veel moois hebben gezien * Helsinki een super schone stad is * we nog nooit in deze landen waren geweest * de reisleider heel goed bekend is in Helsinki en Stockholm en alles goed voorbereidde. Hij aandacht had voor alle reisgenoten en zijn best deed om het iedereen naar de zin te maken. Schagen, Jeen en Tiny Nijboer"

5 juli 2017
"Het was een heel bijzondere reis, onder leiding van een goede, deskundige en enthousiaste reisleider. De reis heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Al enige keren eerder reisde ik met Asgard Reizen en blijf ze zeker trouw. "

5 juli 2017
"Geweldige reis onder leiding van een geboren reisleider die alle mooie plekken weet, veel afwisseling "

27 januari 2017
"In alle opzichten zijn wij erg tevreden over deze interessante en prima begeleide reis. Mijn verontschuldiging voor deze zeer late reactie. Met vriendelijke groet. K.Muller A.E. Muller-de Ruiter"

1 september 2016
"Veel gedaan, veel gezien. Variatie van reizen leuk: boot, metro, bus, trein en veel lopen. Gevarieerd programma en daardoor een mooie indruk van Helsinki en Stockholm gekregen. Hotels in Helsinki en Turku o.k. In Stockholm room without a view, wel sjiek maar van de airco werd ik verkouden. Over de gids zeer tevreden. Aardig en attent. We kwamen op bijzondere plekjes. Ongedwongen leiding. Voor mij een geslaagde reis! Mevr. C. van Beek"

30 augustus 2016
"Reis Finland en Zweden, augustus 2016 De stedentrip naar Helsinki, Turku en Stockholm is ons geweldig goed bevallen. Het programma was mooi gevarieerd met architectuur, kunst en historie. Daarnaast waren er ook enkele uitstapjes buiten de stad. Onze reisleider, Libbe Terpstra, bleek zeer goed bekend met de steden en kon ons veel leren over de verschillende bouwstijlen en de invloed van buurlanden op de ontwikkeling van Finland en Zweden in de loop van de eeuwen. Hij speelde ook flexibel in op onverwachte situaties en was zeer behulpzaam bij het invullen van de vrije uren. Wanneer wij een cijfer zouden moeten geven voor deze reis dan is dat toch minimaal een 9,5. Marga Ruitenberg en Joop Singeling "

2 augustus 2014
"Ik heb een zeer plezierige reis gehad met Asgard Reizen, het was een goed samengesteld doch wel druk programma. Onder de goede leiding van Libbe Terpstra verliep altijd alles heel vlot, hij was zeer goed voorbereid en had ook altijd goede tips, waarvoor hartelijk dank. Ik hoop in de toekomst nog vaker reizen met Asgard te maken. Met vriendelijke groet, Anneke Koops"

2 augustus 2014
"Zeer afwisselende en interessante reis. Uitstekend excursieprogramma met voldoende vrije tijd om indien gewenst nog zelf dingen te ondernemen. Daardoor in verhouding in korte tijd heel veel gezien. Goede, neutrale, doch ook betrokken reisleider. Rondleidingen door de lokale gidsen waren prima. Hotels waren zeer centraal gelegen en hadden een uitstekend ontbijtbuffet. Veel eetgelegenheden voor 's avonds in de buurt. Ook het kleine groepje (wij zijn vaak groepen van 20 mensen of meer gewend) is ons erg goed bevallen. Een aanrader! Wij gaan vast nog een keer terug om de dingen te bekijken waar wij niet aan toe zijn gekomen."

29 juli 2014
"Ik heb de reis naar Finland en Zweden als een boeiend verhaal ervaren en onze reisleider wist er veel aan toe te voegen.Musea,kerken ,stadhuis van Stockholm etc.Ook vind ik het reizen met het openbaar vervoer geweldig!Ik heb genoten. "

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: