Mode en Kunst in Milano

Mode en Kunst in Milano

6 daagse reis

Reis in samenwerking met Uit de Kunst & In de Mode !

Deze unieke en verrassende groepsreis heeft een uitgekiend programma dat uitgevoerd wordt door ervaren liefhebbers die met passie en enthousiasme en kennis van zaken inleidingen en wandelingen zullen verzorgen. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor eigen invulling en beleving van dit mekka van de mode en moderne kunst en het eldorado van design.
We maken dankbaar gebruik van een speciaal voor ons gereserveerde touringcar en maken geen barre voettochten, echter aangezien wandelen de beste manier is om een stad te verkennen en te beleven, is redelijk tot goed ter been zijn wenselijk. Of men na afloop van het vaste programma, met de touringcar terugkeert naar het hotel of besluit Milaan verder op eigen gelegenheid te verkennen hangt af van eigen energie en interesses.
De verhalen die onderweg verteld worden zijn gemakkelijk te volgen: we maken gebruik van een audiosysteem!
Op de eerste avond dineren we gezamenlijk in een goed en gezellig restaurant en eenmaal wordt het dagprogramma onderbroken voor een heerlijke proeverij van typisch Italiaanse delicatessen en wijn. Voor de rest is de culinaire ervaring geheel naar eigen wensen en behoeften in te vullen.

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: