In deze nieuwsbrief:
· Reis voor bijzondere reizen in de grote Kerk te Breda.
· Winter in Valencia
· Moderne architectuur in London met Suzanne Roelofs
· Semana Santa Valencia
· Bremen, worpswede en Fischerhude
· The Scottisch borders
Reis voor bijzondere reizen in de grote Kerk te Breda.

Het was bijzonder leuk om velen van u te ontmoeten en te spreken tijdens de beurs voor bijzondere reizen in de beurs van Berlage te Amsterdam.

Aanstaand weekend zijn we in Breda!

21 januari vanaf 11:00 uur tot 20:00 uur
22 januari van 10:00 uur tot 18:00 uur

In de prachtige Grote Kerk van Breda; een geweldige locatie. Wilt u ons ontmoeten of meer weten over onze reizen? Wilt u een van onze reisleiders spreken? Of gewoon naar een kleurrijke en informatieve reisbeurs? Kom dan dit weekend naar Breda!!
We hebben nog enkele vrijkaarten voor u. Reageer snel via mail: info@asgard.nl of bellen naar 050-3684828 en we sturen u een toegangsbewijs per mail toe!
Winter in Valencia
5 daagse vliegreis van 27 februari - 3 maart.

In 2016 is Valencia door de Unesco gekozen tot "City of Silk", ofwel Stad van de Zijde. In de 17e en 18e eeuw was deze sector namelijk toonaangevend in Spanje en Europa. In de winter ligt de gemiddelde middagtemperatuur rond 20 graden, ideaal dus om even uit het gure Nederland te ontsnappen en met deskundige Petra van Mullekom deze stad te ontdekken.

Valencia is bij uitstek een stad die haar historische verleden op harmonieuze manier verenigt met de meest avant-gardistische architectuur. Naast de architectuur verrast Valencia ook op het gebied van gastronomie en de relaxte levensstijl. Het is een stad waar je je al na een paar uur helemaal thuis voelt.

Lees meer over deze Asgard-reis ...
Moderne architectuur in London met Suzanne Roelofs
4 daagse vliegreis van 30 maart - 2 april

Londen is een fascinerende stad voor architectuur. De oudere architectuur geniet al lange tijd een goede reputatie, maar ook de moderne architectuur is indrukwekkend. Londen heeft prachtige, sculpturale wolkenkrabbers (denk aan bijnamen als “ De Augurk”, “De kaasschaaf” en “De Walkie Talkie”), vele bijzondere gebouwen van toparchitecten en verder een goede reputatie op het gebied van omvormen van industrieel erfgoed. Vooral rondom de Theems lijken de ontwikkelingen soms grenzeloos!

Ga mee met de specialiste op het gebied van moderne architectuur, Suzanne Roelofs, en ontdek samen met haar Londen.
Lees meer over deze Asgard-reis ...
Semana Santa Valencia
6 daagse vliegreis van 13-18 april

De processies zijn in de wijk El Cabañal, de oorspronkelijke visserwijk gelegen aan zee, nog een echt ‘volks’ gebeuren waar een groot deel van de mensen uit deze wijk aan deelneemt. Behalve de personages en gebeurtenissen uit de Heilige Week komen ook vele andere Bijbelse personages en passages aan bod. Via de paasprocessies maken we kennis met deze bijzondere wijk, van vissershuizen en kleine villaatjes in jugendstil stijl, en een bijzondere historie. We treden ook in de voetsporen van de bekende Valencianen die hun hart verpand hadden aan dit deel van Valencia, zoals de schrijver Vicente Blasco Ibañez (zijn prachtige huis aan zee is nu een museum), en de schilder Joaquín Sorolla, die als geen ander ...
Lees hele artikel ...
Lees meer over deze Asgard-reis ...
Bremen, worpswede en Fischerhude
4 daagse busreis van 23 t/m 26 maart

In de omgeving van Bremen vinden we de schijnbaar onooglijke dorpjes Worpswede en Fischerhude. Ze liggen in het midden van een voormalig turfstekersgebied dat vanaf het einde van de achttiende eeuw ontgonnen en gecultiveerd wordt. In het laatste kwart van de negentiende eeuw strijken hier een aantal schilders, dichters en beeldhouwers neer en stichten er een kunstenaarskolonie. Gefascineerd door de natuur, vooral het unieke en voortdurend veranderende licht en het spel van de wolken boven dit vlakke land, inspireerde het kunstenaars zoals Paula Modersohn Becker, Otto Modersohn, Carl Vinnen, Heinrich Vogeler, Hans am Ende en Fritz Mackensen. Wij overnachten in één van de voormalige kunstenaarsateliers  ...
Lees hele artikel ...
Lees meer over deze Asgard-reis ...
The Scottisch borders
9 daagse bus/bootreis van 10-18 april

De Scottish Borders hebben een roemrijk verleden als het om de geschiedenis gaat maar oogt qua landschap lieflijk en vredig. Het is goed te begrijpen waarom Sir Walter Scott zo gecharmeerd was van dit glooiende gebied en er zijn geliefde Abbotsford House neer liet zetten. De vele herenhuizen, sprookjesachtige kastelen en abdijen zijn een testament van haar rijke verleden.

Tijdens deze reis gaan we in een rustige tempo de glooiende landschappen, smaragdgroene bossen en met heide bedekte landschappen ontdekken. We zien prachtige stadjes die in een nostalgisch Dickens verhaal niet zouden misstaan, bezoeken de mooiste kastelen en genieten van de heerlijke locale producten tijdens de maaltijden. Dit ...
Lees hele artikel ...
Lees meer over deze Asgard-reis ...
Gratis toeganskaart voor de reisbeurs in Breda
Zoals gezegd; aanstaand weekend staan we in de Grote Kerk te Breda tijdens de bijzondere reizen beurs.
We hebben nog enkele gratis toegangskaarten voor onze klanten.

Mail (info@asgard.nl) of bel 050-3684828 voor een gratis toegangskaart! Wees er snel bij!