In deze nieuwsbrief:
· Asgard Reizen 2017
· Vakantie beurs Amsterdam en Breda
· Kunstad Rome
· Valencia City of Silk
· The Scottish borders
Asgard Reizen 2017

Het nieuwe jaar is alweer een paar dagen oud. We wensen u allen veel geluk en gezondheid toe en hopen u te ontmoeten op een van onze reizen of arrangementen.
Als het goed is hebt u onze brochure ontvangen. Wilt u nog een brochure ontvangen of wellicht kent u iemand die graag onze brochure wil inzien. Mail met info@asgard.nl of bel met 050-3684828

U hebt al met velen enthousiast gereageerd op de nieuwe brochure. Blijkbaar hebt u zin in het reisjaar 2017. Wij ook!
Onze nieuwe website gaat binnenkort live. We hopen dat u regelmatig een kijkje neemt op onze site. Hier vindt u alle details van de reizen. Ook nieuwe reizen die we in de loop van het jaar ontwikkelen vind u hier.
www.asgard.nl
Vakantie beurs Amsterdam en Breda

Wilt u ons of één van de reisleiders persoonlijk spreken ? Wilt u reisadvies op maat of specificaties over één van onze reizen ? Kom dan naar één van de twee beurzen bijzondere reizen.
7 & 8 januari in de beurs van Berlage in Amsterdam
21& 22 januari in de Grote Kerk te Breda.

Openingstijden
zaterdag 11.00 tot 20.00
zondag 10.00 tot 18.00

Mail (info@asgard.nl) of bel (050-3684828) ons als u nog een entreekaart wilt! Er zijn nog enkele vrijkaarten voor u. Reageer snel; wie het eerst komt het eerst maalt
Kunstad Rome
6 daagse vliegreis van 20-25 februari

Rome in een rustige periode!
Rome mag je bestempelen als echte kunststad. kunsthistorica Ellen van der Vecht neemt u mee naar bekende maar vooral ook onbekende plekken in deze indrukwekkende stad. Naast de Piazza Noavona met barokfontein zien we ook palazzo Doria Pamphili en Centrale Montemartini. Zowel voor mensen die ooit al eens in Rome waren als voor degene die Rome voor het eerst gaan ontdekken een bijzondere aanrader!
Lees meer over deze Asgard-reis ...
Valencia City of Silk
5 daagse vliegreis van 27 februari - 3 maart.

Valencia is een heerlijke stad, het hele jaar door, maar vooral ook in de winter !
Wilt u onder deskundige begeleiding van Petra van Mullekom genieten van deze veelzijdige stad en van de aangename temperatuur, het lekkere eten en een fantastische flamenco voorstelling ?
Gaat u dan mee van 27 februari t/m 3 maart 2017.
Lees meer over deze Asgard-reis ...
The Scottish borders
Uitgelicht: The Scottish borders


Ga mee met deze bijzondere reis en ervaar het mystieke Schotland.
De Scottish Borders hebben een roemrijk verleden als het om de geschiedenis gaat maar oogt qua landschap lieflijk en vredig. Het is goed te begrijpen waarom Sir Walter Scott zo gecharmeerd was van dit glooiende gebied en er zijn geliefde Abbotsford House neer liet zetten. De vele herenhuizen, sprookjesachtige kastelen en abdijen zijn een testament van haar rijke verleden.

Tijdens deze reis gaan we in een rustige tempo de glooiende landschappen, smaragdgroene bossen en met heide bedekte landschappen ontdekken. We zien prachtige stadjes die in een nostalgisch Dickens verhaal niet zouden misstaan, bezoeken de mooiste kastelen en genie ...
Lees hele artikel ...
Lees meer over deze Asgard-reis ...
Facebook

Veel nieuwtjes kunt u ook lezen op onze Facebook pagina