In deze nieuwsbrief:
· Prettige Kerst en een gelukkig reislustig 2017!
· Rodin en Alma Tadema
· Rome stad van de kunsten
· Valencia in de winter
Prettige Kerst en een gelukkig reislustig 2017!
Bijna aan de vooravond voor kerst willen wij u allen alvast hele fijne dagen wensen !

We hopen dat ook u de nieuwe reisgids deze week heeft ontvangen, zodat u op uw gemak ons aanbod voor het komende jaar kunt bekijken. Mocht dit niet het geval zijn dan sturen wij uiteraard graag op verzoek u eentje toe. U kunt ons dit mailen op info@asgard.nl.

Wilt u ons eens persoonlijk ontmoeten ? Dat kan ! We staan 7 en 8 januari op de vakantiebeurs voor bijzondere reizen in de beurs van Berlage in Amsterdam ( alleen al het gebouw van binnen is de moeite waard ). Woont u in het zuiden des lands dan zijn we in de Grote kerk in Breda op 21 en 22 januari.

Vanaf ons kantoor hier in Groningen wensen wij iedereen een heel gezond maar vooral ook reisl ...
Lees hele artikel ...
Rodin en Alma Tadema
Deze winter zijn in Groningen en Friesland twee prachtige tentoonstellingen te zien, die tot de toppers van Nederland behoren. Eén daarvan is de tentoonstelling over de Fries-Engelse schilder Lourens Alma Tadema (Leeuwarden), de ander is de unieke tentoonstelling over het werk van de Franse beeldhouwer Auguste Rodin (Groningen). Alleszins de moeite waard om een paar dagen naar het noorden te komen!

Lees meer over deze Asgard-reis ...
Rome stad van de kunsten
Rome mag je bestempelen als echte kunststad. kunsthistorica Ellen van der Vecht neemt u mee naar bekende maar vooral ook onbekende plekken in deze indrukwekkende stad. Naast de Piazza Noavona met barokfontein zien we ook palazzo Doria Pamphili en Centrale Montemartini. Zowel voor mensen die ooit al eens in Rome waren als voor degene die Rome voor het eerst gaan ontdekken een bijzondere aanrader!
Lees meer over deze Asgard-reis ...
Valencia in de winter
Valencia is een heerlijke stad, het hele jaar door, maar vooral ook in de winter !
Wilt u onder deskundige begeleiding van Petra van Mullekom genieten van deze veelzijdige stad en van de aangename temperatuur, het lekkere eten en een fantastische flamenco voorstelling ?
Gaat u dan mee van 27 februari t/m 3 maart 2017.
Lees meer over deze Asgard-reis ...
Vakantiebeurzen bijzondere reizen Amsterdam en Breda !
Wilt u ons of één van de reisleiders persoonlijk spreken ? Wilt u reisadvies op maat of specificaties over één van onze reizen ? Kom dan naar één van de twee beurzen bijzondere reizen.

Wij geven 10 entreebewijzen weg aan de eerste 10 mailers naar info@asgard.nl. Geeft u daarbij aan wat uw motivatie is om naar de beurs te komen !

Wij zien u graag in Amsterdam op 7 en 8 januari en in Breda op 21 en 22 januari.