Op reis met Asgard

Asgard Reizen organiseert sinds 1995 kleinschalige groepsreizen voor liefhebbers van cultuur en natuur.
De reizen zijn zorgvuldig samengesteld en hebben thema's zoals kunst, (moderne) architectuur, geschiedenis, literatuur, muziek. wandelen en culturele festivals. De begeleiding is altijd in handen van een ervaren Nederlandse reisleider, gespecialiseerd in het thema van de reis. Onze hotels zijn goed gesitueerd in het centrum van een stad en naast het aangeboden excursie-programma is er ook vrije tijd voor eigen initiatieven. Verder zijn de groepen exclusief en klein.

Onze reizen zijn geschikt voor alle leeftijden mits u in een goede fysieke en mentale gezondheid verkeert. De meest actuele informatie en een uitgebreid dag-tot-dag programma van de reizen vindt u op onze website www.asgard.nl. Hier kunt u zich ook inschrijven. Op verzoek sturen wij u een dag-tot-dag programma en/of een inschrijfformulier toe. Aanvullende informatie vindt u ook op Facebook en Twitter.

Wat is altijd inclusief in de reissom
Wat is exclusief
Niet bij de reisbeschrijving genoemde lunches en diners, drankjes, entreegelden verzekeringen en fooien, eventueel visumkosten, de kosten voor het meenemen van ruimbagage binnen Europa.

Groepsgrootte en vertrekgarantie
Afhankelijk van de bestemming reizen we met minimaal 8 tot 12 personen en maximaal 20 personen. Indien een maand voor vertrek het minimale aantal personen is bereikt is de reis gegarandeerd.

Hotels
De uitstekende drie- tot viersterrenhotels waarin we verblijven, liggen in het centrum van de stad (tenzij expliciet anders vermeld). Hierdoor kunt u gemakkelijk vanuit uw hotel in uw vrije tijd nog een museum bezoeken, winkelen of 's avonds dineren of een voorstelling bijwonen.

Speciale wensen
Speciale diëten of andere wensen kunt u telefonisch en per mail aan ons doorgeven of aangeven op het digitale inschrijfformulier bij opmerkingen. We zullen onze uiterste best doen aan uw wensen en voorkeuren te voldoen, we kunnen deze wensen helaas niet garanderen.

Kamerindeling
Indien u alleen reist en graag een kamer wilt delen, boeken wij eerst een eenpersoonskamer voor u. Zodra wij een aanvraag krijgen van iemand met dezelfde wens, wordt u in overleg ingedeeld op een tweepersoonskamer. De toeslag voor de eenpersoonskamer wordt dan teruggestort.

Vervoer
De reizen worden uitgevoerd per bus, vliegtuig of trein. Voor informatie over de vertrek- en aankomsttijden kunt u contact met ons opnemen. Houdt u er rekening mee dat vluchtschema's soms kort voor vertrek gewijzigd kunnen worden.

Minibus en opstapplaatsen
De busreizen worden uitgevoerd met onze eigen minibus met verstelbare stoelen, airconditioning en luchtvering. De minibus valt onder het touringcar reglement en voldoen aan alle wettelijke eisen die van toepassing zijn op touringcars. Bij vlieg en treinreizen gebruiken we ter plaatse bussen die we inhuren. Deze voldoen aan de wettelijke normen van het land van bestemming. Onze opstapplaatsen staan per reis op onze website vermeld.

Reisleiding
Onze veelal kunst- en architectuurhistorisch geschoolde reisleiders zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in de thema's van een reis. Als aanvulling maken we, waar gewenst, gebruik van lokale gidsen. Asgard Reizen doet haar uiterste best om de reizen uit te laten voeren zoals gepland. Het kan voorkomen dat een reis door onvoorziene omstandigheden door een andere reisleider wordt begeleid.

Reserveringen
U kunt zich voor een reis inschrijven via onze website www.asgard.nl, telefonisch via 050-3684828 of via onze mail info@asgard.nl. Wilt u nog een papieren inschrijfformulier ontvangen? Belt u ons, dan sturen wij u gratis een formulier toe.

Na ontvangst van uw inschrijving sturen wij u de bevestiging van uw reservering met een factuur digitaal toe. Wilt u nog een papieren factuur per post ontvangen? Dan dient u dat expliciet aan te geven bij uw boeking. We rekenen € 15,- boekingskosten per reservering en we rekenen een toeslag van € 5,- wanneer u uw papieren per post wilt ontvangen.

Verlenging
U kunt uw reis voorafgaande of na afloop verlengen. Wij maken voor u graag een offerte op maat hiervoor. Dit geldt voor afwijkende vliegtickets, hotels, vervoer en aanvullende diensten.
We maken ook graag voor u reizen op maat mail naar info@asgard.nl of bel 050-3684828

Heeft u nog een vraag ?

Laat u informeren door onze reisspecialisten
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen

050 - 368 48 28
info@asgard.nl
www.asgard.nl


Aangesloten bij: